Optimoi henkilöstön toimintoja ravintoloissa & kahviloissa tamigon avulla
Optimoi henkilöstön toimintoja ravintoloissa & kahviloissa tamigon avulla

Voit minimoida kahvilasi tai ravintolasi aikaa vievät tehtävät tamigon avulla.


Pystyt seuraamaan työvoimakuluja, suunnittelemaan vuoroja tarjoilijoille ja keittiöhenkilökunnalle ja kommunikoimaan kaikkien työntekijöiden kanssa tehokkaasti. Saat kirjattua tehdyt tunnit ja varmistat oikein maksetut palkat.

Varaa ilmainen demo kuullaksesi lisää
Restaurant photo
Restaurant photo
4 etua, jotka tamigo tuo kahviloille ja ravintoloille

Hallitse ja optimoi työvoimakustannuksia. tamigon avulla tiedät aina mitä aikataulusi maksavat ja ovatko suunnittelemasi työvuorot taloudellisesti kannattavia eri osastoilla ja paikkakunnilla.

 

Varmista oikeat palkat – joka kerralla! Koko henkilökunta voi käyttää tamigoa kirjaamaan todelliset työtunnit. Näistä kirjauksista tamigo laskee palkat, ottaen huomioon ylityöt, lisät ja paikalliset sopimukset ym. työehtosopimuksesta riippumatta, hyödyttäen sekä sinua, että henkilökuntaasi.

 

Varmista henkilöstön oikea määrä. tamigon avulla suunnittelet työvuorot viime hetkeen ja ennustat kävijämäärät, varmistaen asiakkaillesi aina parhaan kokemuksen.

 

Automatisoi työvuorosuunnittelu. Luo, muokkaa ja julkaise työvuorosuunnitelmat helposti. Tai säästä aikaa käyttämällä valmiita suunnitelmapohjia. Työntekijät pidetään ajan tasalla vuoromuutoksista ja sinä voit keskittyä liiketoimintasi kasvattamiseen.

Timesheet screenshot

On todella tärkeää nähdä mitä työvuorosuunnitelmamme tulee maksamaan jo suunnitelmaa tehdessä. Lisäksi tamigo kertoo työvoimakustannukset suhteessa myyntiin kaikissa ravintoloissa.

Tommy Hvid
Sticks’n’Sushi, Operations Manager