Mitä on työvoimanhallinta?
Mitä on työvoimanhallinta?

Työvoimanhallinta (workforce management tai WFM) tarkoittaa organisaation suorituskyvyn optimointia esimerkiksi ravintola- tai kaupan-alalla. Modernit WFM-ratkaisut sisältävät prosesseja kuten työtarpeen ennusteen ja tarvittavan henkilöstömäärän, suunnittelun, poissaolojen hallinnan ja palkkaviennin automatisoinnin.

 

tamigo tuo organisaatiollesi pilvipalveluun perustuvan WFM-ratkaisun, joka on aina ajantasalla. Tämä tarkoittaa, että voit kerätä operatiivisen tiedon ja myyntidatan YHTEEN helppokäyttöiseen ratkaisuun, jonka avulla sinä ja kolleegasi teette proaktiivisia ratkaisuja ja kasvatatte liiketoimintaanne.

Totea tamigon edut itse – buukkaa 30 – päivän ilmainen koejakso tästä.
Staff meeting photo
Staff meeting photo
5 tapaa joilla organisaatiosi hyötyy WFM-ratkaisusta:

– Lopeta excel-taulukoiden tai kynän ja paperin käyttö, niiden aika on ohi. Nykyaikaisen WFM-ratkaisun avulla yrityksesi voi sanoa hyvästit excelille ja korvata sen YHDELLÄ digitaalisella ratkaisulla joka sisältää kaikki työntekijä- ja työvuorotiedot ja on helposti jokaisen työntekijän saatavilla.

 

Monitoroi ja paranna tuottavuutta. tamigon avulla saat reaaliaikaisen näkymän jokaisen osaston tuottavuuteen ja voit tehdä nopeita parannuksia siellä missä se on tarpeellista.

 

Anna työntekijöillesi vapautta oikeilla työkaluilla. Työntekijät näkevät vuoronsa, vaihtavat niitä ja pyytävät vapaata suoraan tamigon mobiilisovelluksella, ja työhyvinvointi lisääntyy.

 

Sujuva integraatio käyttämääsi palkkaohjelmistoon. Varmistat tamigon avulla, että poissaolot, ylityöt ja bonukset lasketaan automaattisesti ja lähetetään aina oikein ja luotettavalla tavalla palkkahallintoon. Tämä vähentää hallinnollisia tehtäviä ja inhimillisiä virheitä.

 

Optimoi operaatiosi. Fiksun benchmarkkauksen avulla pystyt vertailemaan tuottavuutta ja muita mittareita eri osastojen ja lokaatioiden kesken.WFM-ratkaisu auttaa optimoimaan koko organisaation.

Overview of hours screenshot

Ensinnäkin, tamigo säästää aikaa. Toisekseen, se on aina ajan tasalla ja kaikki voivat tarkistaa vuoronsa tamigosta. Kolmanneksi, luottamus. Minun ei tarvitse tarkistaa asioita excel-taulukoista, vaan luotan palkkahallintoon lähetettävään dataan. Saan mielenrauhaa tamigon avulla.

Didier Grave
Managing Director at L’Épicerie des Prés