Kuinka operatiivinen johto voi luoda kasvua tamigon avulla
Kuinka operatiivinen johto voi luoda kasvua tamigon avulla

Hallitse KPI-mittareita ja mittaa suoritusta & tuottavuutta kaikkien ravintoloiden tai kahviloiden kesken, paikallisesti tai kansainvälisesti, tamigon avulla. Selkeän näkymän avulla voit helposti optimoida työvoimaan liittyviä toimintoja – joko osasto- tai organisaatiotasolla.

 

tamigon pilvipohjainen ratkaisu, joka kerää työvoimaan liittyvän datan, ennustaa tuottavuutta ja mittaa suorituskykyä, antaa operatiiviselle johdolle paremmat työkalut joilla tehostaa toimintoja ja rakentaa kestävää kasvua.

Näe kuinka voit optimoida toimintaasi – varaa maksuton demo
Coo or manager photo
Coo or manager photo
5 tapaa joilla operatiivinen johto voi parantaa toimintoja kahviloissa ja ravintoloissa:

Mittaa suoritusta läpi ravintola- tai kahvilaketjun. Ennusta ja katso tuloksia tamigon avulla. Seuraa trendejä kaikista ravintoloista ja kahviloista kerätyssä datassa ja mittaa henkilöstön tuottavuutta nähdäksesi mitkä liikkeistä loistavat ja mitkä tarvitsevat optimointia.

 

Rakenna kestävää kasvua. Jalkauta strategiasi ja kasvata kahvila- tai ravintolaketjuasi tamigosta saamasi tasaisen ja luotettavan datan avulla.

 

Paranna viestintää esimiesten kanssa. Luo yhteinen pelikenttä yksittäisten liikkeiden välille keräämällä kaikki työntekijätiedot, päivitykset ja viestintä YHTEEN helppoon ratkaisuun.

 

Varmista kannattavat työvuorosuunnitelmat. Lataamalla budjetin tamigoon, sekä johto, että paikalliset suunnittelijat näkevät selvästi kaikkien pisteiden vuorot ja voivat tarkastella työvuorokustannuksia eri toimintojen kesken.

 

Määrittele ja seuraa KPI-mittareita. Määrittele yhteiset mittarit saadaksesi vertailukelpoista dataa josta voit nähdä parhaiten toimivat tai optimointia tarvitsevat toimipisteet. 

Overview of hours screenshot

On todella tärkeää nähdä mitä työvuorosuunnitelmamme tulee maksamaan jo suunnitelmaa tehdessä. Lisäksi tamigo kertoo työvoimakustannukset suhteessa myyntiin kaikissa ravintoloissa.

Tommy Hvid
Sticks'n'Sushi, Operations Manager