Kuinka Hotel des Nordens hallitsee kokonaiskuvaa tamigonavulla

Ricco Alvarez, Hoted des Nordensin johtaja, saa kokonaiskuvan tulevista viikoista ja kuukausista tamigon avulla.

 

Hotel des Nordens sijaitsee Harrislee:ssä, Saksassa. Heillä on ollut tamigo käytössä vuodesta 2010. Ennen tamigoa hotellissa käytettiin Excel-taulukkoja työvuorosuunnitteluun ja vanhanaikasta leimauslaitetta työajanseurantaan.

 

Leimauslaite on sittemmin korvattu tamigo Touch – kosketusnäytöllä, jota käyttäen kaikki yli 80 työntekijää voivat helposti kirjautua vuoroon ja pois. Tämä on vain yksi tapa jolla hotelli hyötyy pilvipohjaisen työvoimanhallintasovelluksen käytöstä:

”Voimme tehdä nopeita muutoksia työvuorolistaan ja työntekijämme saavat tiedon välittömästi. Meidän ei myöskään tarvitse murehtiä mistän Excel-tiedoston rikkinäisistä kaavoista”, sanoo Ricco Alvarez, Hotel des Nordens:in johtaja.

 

Ricco Alvarez käyttää tamigoa päivittäin pysyäkseen ajan tasalla tulevien viikkojen suunnitelmista:

 

”Tarkistan henkilöstöprofiilit työvuorosuunnitelmasta varmistuakseni, että olemme suunnittelleet tarvittavat ihmiset vuoroihin. Työvuorosuunnitelman visuaaliset graafit antavan hyvän yleiskuvan ja minun on helppo ottaa yhteys osaston vastuuhenkilöön jos jokin poikkeaa tavanomaisesta.”

 

Hotelli sijaitsee lähellä Tanskan rajaa ja keskittyy liike- ja huvimatkailijoihin. Hotellissa on kuitenkin Pohjois-Saksan suurin lämmitetty ulkouima-allas ja he saavatkin paljon vieraita sekä Tanskasta, että Saksasta kun kouluissa on lomaa. Tämä tarkoittaa, että kansainvälisten lomien suunnittelu voi olla hankalaa hotellille, mutta tamigo auttaa Ricco Alvarezia tekemään oikeat päätökset:

 

”Kaikkien työntekijöiden lomapyynnöt kulkevat minun kauttani. tamigon avulla saan helposti näkyvyyden siihen kuka haluaa lomaa ja milloin. Näin tiedän, että meillä on aina tarvittaa määrä henkilökuntaa osastoillamme, varsinkin sesongin aikana.” sanoo Ricco Alvarez.

 

Hotellin johto käyttää tamigoa myös viestiäkseen työntekijöille, esimerkiksi lataamalla uusia hygieniasääntöjä ja julkaisemalla uutta tietoa tamigon etusivulle. Helppojen lomapyyntöjen ja jatkuvan infon myötä myös työntekijät käyttävät tamigo päivittäin.

 

”Työntekijät käyttävät pääasiassa tamigon mobiilisovellusta. Heidän mielestään siitä on helppo tarkistaa tulevat vuorot, joustotunnit ja ylityöt.” sanoo Ricco Alvarez.

Hotel des Nordens

tamigon avulla saan helposti tarvitsemani näkyvyyden siihen kuka haluaa lomaa ja milloin.

Ricco Alvarez
General Manager, Hotel des Nordens